Respilon

RESPILON lucrează cu companii din multe sectoare de pe tot globul care împărtășesc viziunea de a crea produse din nanofibre pentru a ne proteja viața.
Respirația… forța vieții… fără ea, viața nu ar fi posibilă. Fiecare respirație pe care o iei este prețioasă și dătătoare de viață, nimeni nu ar trebui să se mulțumească niciodată cu respirația smogului, emisiilor, alergenilor, virușilor, bacteriilor și multor alți poluanți din aer.
Calitatea aerului poate fi slabă peste tot în aceste zile și, oricât de greu încercăm să curățăm mediul înconjurător și să ne reducem impactul asupra acestuia, acest proces necesită timp. A fost nevoie de mulți ani pentru a face ravagii și va dura mulți ani pentru a-l curăța.
Aerul respirat să fie cât mai sigur și curat posibil, fără poluanți și alergeni pentru protecția tuturor. Aceasta este misiunea noastră, să oferim protecție împotriva smogului nedorit, emisiilor, alergenilor, virușilor, bacteriilor și a multor alți poluanți din aer care pot contribui la îmbolnăvire.
Pentru că viața merită, a ta, a noastră și a tuturor.

Afla mai multe

Membrană densă din nanofibre RESPILON

Din compoziția acestor măști de protecție creează o barieră mecanică având capacități de filtrare extraordinare, care previne pătrunderea particulelor dăunătoare.

Membrana extrem de densă de nanofibre, de 1000 de ori mai subțire decât firul de păr uman. Structura membranei este atât de densă și rezistentă, încât captează chiar și cele mai mici particule solide și lichide. În plus, asigură o respirație perfectă.
Ce înseamnă asta în practică? Prin porii membranei nu pătrund praful, smogul, polenul, mucegaiul și acarienii. În acest fel, aveți posibilitatea de a purta aceste măști de protecție mai mult timp, fără să existe riscuri.

Cum funcționează RESPILON VK RespiPro

Măștile de protecție Respilon VK RespiPro funcționează pe principiul unei bariere duble.
Membrana din nanofibre acționează ca un filtru de protecție fiabil. Deși nu se poate vedea cu ochiul liber, captează până la 99.9% din virusuri, după cum confirmă testele din laboratorul american Nelson Labs.
Straturile cu oxidul de cupru accelerat din partea interioară și exterioară a măștii dezactivează virusurile captate.
Datorita functiei sale de auto-sterilizare, aparatul de respirat VK RespiPro poate fi scos si purtat in mod repetat, dupa cum este necesar.
Respilon VK RespiPro sunt măști de protecție potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

RESPILON vă protejează în mod fiabil de boli, alergii și poluare.

 • Respilon RespiRaptor

  RespiRaptor

  Nanofibra cu filtrare 99.9%

  11,00 lei Add to cart
 • Respilon VK RespiPro

  VK RespiPro

  A doua generatie a mastii unice, auto-sterilizanta, cu protectie de 99.9%.

  21,00 lei Select options
 • Respilon VK RespiRaptor

  VK RespiRaptor

  Nanofibra auto-sterilizanta cu protectie 99.9%

  53,00 lei Select options
Shopping Cart
Scroll to Top